G-8HJF43SZDJ
Wijknieuws
Home Foto's wijkwerking Foto's allerlei Activiteiten Wijknieuws N.Kempen Tv Zaalversiering Defibrillator (AED):  Aan zaal Kempengalm en bij Dr Candreva, K.Boudewijnlaan 43  Nomadland Voor de foto’s en activiteiten op nomadland zie link hieronder.
Het prikbord van ZWARTBERG Blijf op de hoogte van alle activiteiten en initiatieven van Zwartberg. Heb je zelf een activiteit of mededeling voor het prikbord? Laat het ons weten! Via deze link kom je terecht op de eerste online versie van het Prikbord van Zwartberg: https://prikbordvanzwartberg.jouwweb.be/
Editie, november 2021
Permanenties De wijkmanagervind je elke woensdag van 14u tot 15u30 terug in het buurtcentrum Londot 3 (Lucien Londotstraat 3).Om zeker te zijn maak je best een afspraak via sien.willemans@genk.be of 0476/69 90 90. REPAIR CAFE Elke 2 de en 4de dinsdag van de maand willen wij een repair cafe openen in de zaal Kempengalm van 9u tot 11u30. Voor kleine electro en kleding (vrije bijdrage). Herstellers zijn altijd welkom. Zone 30 Nieuwe Kempen Het invoeren van een zone 30 past in het groter geheel van de koepel #veiliginGenk, waarbij gestuurd wordt naar een gedragsverandering in snelheid. Eind 2021 heeft Stad Genk de intentieverklaring “Coalitie van 30” mee ondertekend. Hiermee geeft de stad een duidelijk signaal dat het de principes van een zone 30 onderschrijft, en wil samenwerken aan het groeiend bewustzijn van het belang van zone 30 (in de bebouwde kom) in heel Vlaanderen.
Wijknieuws